Systrarnas bemanning ägs och drivs utav tvillingsystrarna
Helene och Ulrika. De är båda legitimerade sjuksköterskor
Sedan 30 år tillbaka. 2011 startade de Systrarna Odh hemtjänst, företaget såldes 2018. Då omsatte företaget ca 60 miljoner och hade ca 180 anställda. Åren de drev hemtjänst blev systrarna väl insatta i den kommunala hemtjänsten och byggde upp ett samarbete med respektive kommuns hemsjukvård HSL och SOL. De är väl förtrogna med hur alla beslutsvägar går till både närdet gäller HSL och SOL. Systrarna Odh hemtjänst fick bland annat vara med i Prins Daniels entreprenörskap samt att Systrarna Odh satt med i Almegasstyrelse för branschråd äldre under något år innan de sålde företaget.


Systrarnas bemanning startades juni 2020 och företaget fick direkt ett avtal med Tibro kommun hemvård, där företaget fortsatt har uppdrag. 

Historia

Genom gedigen erfarenhet som sjuksköterskor har Helene och Ulrika skaffat ett stort kontaktnät av erfarna och kompetenta sjuksköterskor som, med sin breda kompetens, vill vara med och bidra till att bemanna och driva utveckling inom vården. Bolaget har idag medarbetare, med både allmän och vidareutbildning.

Helene Odh & Ulrika Lundh

unsplash